I.L Stjørdals-Blink - Orientering

I.L Stjørdals-Blink - Orientering

To usynlig-o-løyper på Hovatnet

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 9. Jan 2021

Det er laget to usynlig-o-løyper på Hovatnet, nabovannet til Bulandsvatnet. De er tilgjengelige i usynlig-o-appen, men du kan også laste ned kartene her:

På løype øst må man av med skøytene ned til Sagtjønna. På løype vest kan man beholde skøytene på hele løypa. 

Flotte forhold i dag lørdag, så får man se hvor mye snø som kommer i natt. 

Her kan du lese mer om Usynlig-o.

 
0 Kommentar

Skøyteorientering på Bulandsvatnet

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 8. Jan 2021

Det er flotte skøyteforhold i Trøndelag om dagen. I kombinasjon med corona-situasjonen som setter en stopper for all organisert aktivitet, har vi derfor laget tre orienteringsløyper som kan tas med skøyter på Bulandsvatnet i Skjelstadmarka. Det henger ikke skjermer på postene, men løypene ligger ute i Usynlig-o-appen slik at man kan bruke telefonen til å registrere at man er på rett plass. GPS-forholden er ikke kontrollert, så det tas forbehold om at dette fungerer på alle poster. 

Det er laget et kart basert på det autogenererte kartet fra mapant.no. Det er laget tre løyper, alle med samme utgangspunkt nær Bulandsvegen. Den lengste løypa går også over på Engelsvatnet, her egner det seg best med turskøyter da man må ta av seg skøytene for å gå mellom vannene. 

Her finner dere også kartene: Skøyteorientering på Bulandsvatnet

Alle som tar turen på skøyter må selv gjøre vurderinger ift. iskvaliteten og ferdsel er på eget ansvar. Vi har gått på Bulandsvatnet flere ganger i vinter, men isen kan endre seg. 

Noen tips: 

- Gå ikke alene
- Ha med ispigger, kasteline for kameratredning og sekk med tørre klær

God tur!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline