Stjørdals-Blink Orientering

Stjørdals-Blink Orientering

Treningsløp 4. august

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 2. Aug 2020

Visste du at maurtuer har eget symbol på kartet på Skatval? Bli med på løp 4.august, så får du se hvordan kartsymbolet og postbeskrivelsen for maurtuer er. 

Oppmøte er på Klempen skianlegg på Skatval tirsdag 4. august. Start mellom klokka 18 og 19. 
Løpet denne dagen er postplukk, og du velger selv hvor mange poster du ønsker å ta i løpet av 45 minutter (bruker du lengre tid får du minuspoeg). Vi har laget to ulike løyper, ei N-C løype og ei A-B- løype. 

Velkommen på o-løp!


0 Kommentar

Løp fram mot sommeren

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 3. Jun 2020

Terminlista for lokale løp er nå endelig fram til sommeren. Du finner den på denne siden

I tillegg til de lokale løpene så skal vi arrangere Midtsommerløpet på Åstjønna søndag 28.juni. Dette blir som en erstatning for Vårløpet som ble avlyst i år. Her må noen regne med å bli spurt om å hjelpe til, mens endel kan løpe selv. Det blir treningsløp på de samme løypene uka etter Midtsommerløpet. 

Ellen Nielsen er løpsleder på Midtsommerløpet, mens Bård Solberg legger løyper. Dette blir et enkelt løp uten noen form for servicefunksjoner, og blir arrangert etter prinsippet kom - løp - dra. Ikke noe salg, drikke, resultatservice, direktepåmelding eller andre ekstrafunksjoner. Vi baserer oss på at det åpnes opp for arrangement med inntil 200 deltagere den 15.juni. Blir det flere enn 200 påmeldte, vurderer vi å arrangere i to puljer. 


0 Kommentar

Trening onsdag 20/5 på Kinsethskaret

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 13. Mai 2020

Tema for nybegynnerne på dagens trening er orientering av kartet.

C  og B-løperne har tema lesing av kart i fart og linjeorientering. 

Kartene finner dere her: B-kart, C-kart, N-kart


Velkommen på trening!


0 Kommentar

Ukas løype uke 20

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 11. Mai 2020

Denne uka er det laget fire løyper på Frigården-kartet.Det er hengt ut skjermer, og løypene er også tilgjengelige i Usynlig-o-appen.

Start og mål er ved Langtjønna. Man må altså kjøre inn grusvegen til høyre før man kommer inn til Skihytta. Se kart under. B3-løypa har mål langs vegen noen hundre meter fra de andre løypene. Dette måtte jeg gjøre for å få en god løype som ikke ble for stygg på slutten. Håper dette er ok. 

Her finner dere kartene

Ellers er også løypene lastet opp i Livelox, slik at de som vil kan legge inn veivalgene sine der. 

Det er naturligvis noe snø i terrenget, men ikke så mye "gammelsnø". Stort sett er det nysnøen fra mandag som ligger. Snøen gjør at noen stier kan være vanskelige å se, så nybegynnere må være litt obs om de skal løpe alene. 

Lykke til!

Mattis0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline