Stjørdals-Blink Orientering

Stjørdals-Blink Orientering

O-ringen 2021 søker etter løypeleggere

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 3. Des 2018

Som en av arrangørklubbene for O-ringen i Åre 2021 har vi fått oppfordring om å rekruttere løypleggere til dette store arrangementet. Å være  med i løypeleggerteamet for O-ringen er en spennende og krevende oppgave! Det er et stort apparat som settes i sving, så løypeleggerne vil ikke bli ensomme i arbeidet. I tillegg til selve løypelegger-oppgavene, søkes det også etter kontrollører. 


Se mer info under, klippet fra en mail jeg fikk fra konkurranseansvarlige i O-ringen 2021, Magnus Johansson. Hvis dette høres interessant ut, kan jeg videreformidle kontaktinfo til Magnus. 


Monica

------------------------------------------------------------------------------------------

Hej alla funktionärsföreningar och andra!

 

 

Arbetet med vårt O-Ringen går framåt och vi har nu kommit så långt att det är dags att rekrytera banläggningsansvarig, banläggare och bankontrollanter. För det behöver jag din hjälp. Sprid i din förening att vi nu letar efter banläggare!

 

Det behövs banläggare och bankontrollanter för träningskartorna, träningsracet, ungdomsstafetten, elitsprinten, OL, MTBO och PreO. Bankontrollanternas uppgift är att stötta och hjälpa banläggarna, framförallt för att banorna ska hålla samma svårighetsgrad över hela veckan. Även som bankontrollant behöver man alltså ha erfarenhet av banläggning. Banläggningsansvarig har till uppgift att koordinera banläggningsarbetet. Uppdraget som banläggningsansvarig får gärna kombineras med något av banläggningsuppdragen.

 

Tanken är att O-Ringen står för boende i Åre under de dagar som banläggarna väljer att jobba på plats. Kanske kan vi också få till det så att vi under 2019 och 2020 har några banläggarhelger då flera banläggare jobbar samtidigt i Åre och då får möjlighet att träffas på kvällstid för att både jobba ihop och umgås med varandra. Förutom platsbesök i terrängen går det mesta av arbetet att göra hemifrån, så uppdragen funkar även för de som bor längre bort från Åre.

 

Om du har tips på någon som passar för ett uppdrag inom banläggning, be personen höra av sig till mig! Eller skicka mig kontaktuppgifterna så kan jag höra av mig. Mig når man på mail och telefon enligt nedan.


Följande uppdrag finns att bemanna:


Banläggningsansvarig


Banläggare Träningskartor

Banläggare Träningsrace OL


Banläggare Träningsrace MTBO

Banläggare Ungdomsstafett


Banläggare Elitsprint

Banläggare OL Etapp 1

Banläggare OL Etapp 2

Banläggare OL Etapp 3

Banläggare OL Etapp 4

Banläggare OL Etapp 5

Banläggare MTBO Etapp 1

Banläggare MTBO Etapp 2

Banläggare MTBO Etapp 3

Banläggare MTBO Etapp 4

Banläggare MTBO Etapp 5

Banläggare PreO Etapp 1

Banläggare PreO Etapp 2

Banläggare PreO Etapp 3

 

Bankontrollant Ungdomsstafett

Bankontrollant Elitsprint

Bankontrollant OL Barn & ungdom

Bankontrollant OL Motion och öppna klasser

Bankontrollant OL juniorer, seniorer & äldre

Bankontrollant MTBO

Bankontrollant PreO

Treningsløp natt tirsdag 25. sept

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 23. Sep 2018

Tirsdag 25. sept. arrangeres siste terminfestede lokale løp, det er treningsløp / trening natt i Remarka. Arena ved speiderhytta, rett sør for lysløypa 100 mtr øst for skibrua Resve. Det blir fellesstart kl 20.00, så da må deltakerne være klar i startblokka (kan komme mindre endring på tidspunkt ila søndag/mandag).

Det er to løyper, en kort 2.2 km B/C vanskelighetsgrad, og en litt lengre og vanskeligere på 4.3 km. Den lengste har gafling i form av sommerfugl, så det er mulig for de som vil korte ned den løypa å droppe en eller to av "vingene". De fleste er veldig godt kjent i dette terrenget, så selv om det er mørkt, relativt trygge omgivelser. 

På høsten er vel regelen at man blir våt på beina i myrterreng i Trøndelag, det er nok en viss sjanse for det nå også , så ta med ombytte. Det ryktes om at det er en flott gapahuk ved speiderhytta, så selv om det regner litt, mulig å skifte i litt "tørre" omgivelser.Resultater fra treningsløp i Meråker

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 4. Sep 2018

Her finner du resultatene fra dagens treningsløp på Øyan-kartet i Meråker. Frode disket opp med spennende løyper i krevende terreng. http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10475&groupBy=EventClassTreningsløp i Meråke 4.september

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 3. Sep 2018

Velkommen til treningsløp i Meråker tirsdag! Lettløpte løyper i nydelig blåbærterreng på Øiankartet. Parkering og start ved E14, ca 2 km øst for avkjøring til Kopperå og Stordalen. Start mellom 18 og 19 som vanlig.Levert av IdrettenOnline