Stjørdals-Blink Orientering

Stjørdals-Blink Orientering

Årmøte onsdag 27.februar

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 23. Jan 2019

Stjørdals-Blink Orientering arrangerer årsmøte onsdag 27.februar klokka 19:30 i klubbhuset. 

Sakliste finner du her


StyretSkiorientering på Bratsberg med NM stafett

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 20. Jan 2019

Det er dessverre ikke hverdagskost at det arrangeres skiorientering i Trøndelag. Nå har dere imidlertid muligheten! Nordmarka skiorienteringsklubb arrangerer ski-o-løp på Bratsberg 16.-17.februar! Nordmarka er en ren arrangørklubb med Oslo som base, men med to utskremte østlendinger som representerer i Trøndelag. Sindre Haverstad er løpsleder og Mattis er løypelegger og løypekjører.

På lørdag er det mellomdistanse. Her er den lengste løypa ca. 7 km. Det er løyper for alle, og det er også to direkte-klasser. På søndag er det NM stafett med innlagt publikumsløp med løyper og klasser for alle. SBO bør vel klare å stille lag både i herre- og dameklassen?

Hva er skiorientering?

For i forklare kort om skiorientering: Det kjøres opp scooterløyper i tillegg til det vanlige maskinpreparerte løypenettet. Alle løyper tegnes inn på kartet, maskinpreparerte som heltrukne grønne streker, og scooterløyper som stiplede grønne streker. Alle poster ligger på løyper, men det er lov å kutte mellom løypene om føret gjør at det lønner seg. Slik forholdene er i Trøndelag nå, anbefales det imidlertid ikke! Scooterløypene er ca. 1,20 brede. De prepareres som sagt med scooter, og vi kjører med en europall bak for å glatte ut løypene. Det legges ikke spor, men det er absolutt lov å gå klassisk selv om de aller fleste går med skøyteski. Under ser dere et eksempel på en løype. 


For å lese kartet, går løperne med kartstativ på magen (se bilde under). Vi har 60-70 stativer til utleie, dere leier stativ samtidig som dere melder dere på i Eventor. 


Her er det mer info om arrangementet: 

Facbook-event: https://www.facebook.com/events/1337501469726292/permalink/1364410030368769/?notif_t=page_post_reaction&notif_id=1548017280894445

Innbydelse: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/18181/2/Innbydelse

Påmelding: 

Mellomdistanse lørdag: http://eventor.orientering.no/Events/Show/10704

NM stafett søndag: http://eventor.orientering.no/Events/Show/10705v

Individuelle klasser søndag: http://eventor.orientering.no/Events/Show/11082

Påmeldingsfrist er mandag 11.februar. O-ringen 2021 søker etter løypeleggere

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 3. Des 2018

Som en av arrangørklubbene for O-ringen i Åre 2021 har vi fått oppfordring om å rekruttere løypleggere til dette store arrangementet. Å være  med i løypeleggerteamet for O-ringen er en spennende og krevende oppgave! Det er et stort apparat som settes i sving, så løypeleggerne vil ikke bli ensomme i arbeidet. I tillegg til selve løypelegger-oppgavene, søkes det også etter kontrollører. 


Se mer info under, klippet fra en mail jeg fikk fra konkurranseansvarlige i O-ringen 2021, Magnus Johansson. Hvis dette høres interessant ut, kan jeg videreformidle kontaktinfo til Magnus. 


Monica

------------------------------------------------------------------------------------------

Hej alla funktionärsföreningar och andra!

 

 

Arbetet med vårt O-Ringen går framåt och vi har nu kommit så långt att det är dags att rekrytera banläggningsansvarig, banläggare och bankontrollanter. För det behöver jag din hjälp. Sprid i din förening att vi nu letar efter banläggare!

 

Det behövs banläggare och bankontrollanter för träningskartorna, träningsracet, ungdomsstafetten, elitsprinten, OL, MTBO och PreO. Bankontrollanternas uppgift är att stötta och hjälpa banläggarna, framförallt för att banorna ska hålla samma svårighetsgrad över hela veckan. Även som bankontrollant behöver man alltså ha erfarenhet av banläggning. Banläggningsansvarig har till uppgift att koordinera banläggningsarbetet. Uppdraget som banläggningsansvarig får gärna kombineras med något av banläggningsuppdragen.

 

Tanken är att O-Ringen står för boende i Åre under de dagar som banläggarna väljer att jobba på plats. Kanske kan vi också få till det så att vi under 2019 och 2020 har några banläggarhelger då flera banläggare jobbar samtidigt i Åre och då får möjlighet att träffas på kvällstid för att både jobba ihop och umgås med varandra. Förutom platsbesök i terrängen går det mesta av arbetet att göra hemifrån, så uppdragen funkar även för de som bor längre bort från Åre.

 

Om du har tips på någon som passar för ett uppdrag inom banläggning, be personen höra av sig till mig! Eller skicka mig kontaktuppgifterna så kan jag höra av mig. Mig når man på mail och telefon enligt nedan.


Följande uppdrag finns att bemanna:


Banläggningsansvarig


Banläggare Träningskartor

Banläggare Träningsrace OL


Banläggare Träningsrace MTBO

Banläggare Ungdomsstafett


Banläggare Elitsprint

Banläggare OL Etapp 1

Banläggare OL Etapp 2

Banläggare OL Etapp 3

Banläggare OL Etapp 4

Banläggare OL Etapp 5

Banläggare MTBO Etapp 1

Banläggare MTBO Etapp 2

Banläggare MTBO Etapp 3

Banläggare MTBO Etapp 4

Banläggare MTBO Etapp 5

Banläggare PreO Etapp 1

Banläggare PreO Etapp 2

Banläggare PreO Etapp 3

 

Bankontrollant Ungdomsstafett

Bankontrollant Elitsprint

Bankontrollant OL Barn & ungdom

Bankontrollant OL Motion och öppna klasser

Bankontrollant OL juniorer, seniorer & äldre

Bankontrollant MTBO

Bankontrollant PreO

Treningsløp natt tirsdag 25. sept

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 23. Sep 2018

Tirsdag 25. sept. arrangeres siste terminfestede lokale løp, det er treningsløp / trening natt i Remarka. Arena ved speiderhytta, rett sør for lysløypa 100 mtr øst for skibrua Resve. Det blir fellesstart kl 20.00, så da må deltakerne være klar i startblokka (kan komme mindre endring på tidspunkt ila søndag/mandag).

Det er to løyper, en kort 2.2 km B/C vanskelighetsgrad, og en litt lengre og vanskeligere på 4.3 km. Den lengste har gafling i form av sommerfugl, så det er mulig for de som vil korte ned den løypa å droppe en eller to av "vingene". De fleste er veldig godt kjent i dette terrenget, så selv om det er mørkt, relativt trygge omgivelser. 

På høsten er vel regelen at man blir våt på beina i myrterreng i Trøndelag, det er nok en viss sjanse for det nå også , så ta med ombytte. Det ryktes om at det er en flott gapahuk ved speiderhytta, så selv om det regner litt, mulig å skifte i litt "tørre" omgivelser.Levert av IdrettenOnline