SK-løp Remarka øst tirsdag 29/5

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 27. Mai 2018

3.løp i Stjørdalskarusellen går i historiske og idylliske omgivelser rundt Høgklimpen, Husåsen, Kambuåsen og Hessjøen Tirsdag 29.Mai. Arild har laget fire fantastiske løyper, fra en leken og lett 1,3km N-åpen, en noe vanskeligere 2 km C, en utfordrende 3 km B og en krevende 5km A, hvor det kreves løpsstyrke, god orienteringsevne og et blikk for gode veivalg.🏃‍♀️🏃‍♂️

Følg merking fra E14 Hofstad-Rømo til Korstad. Merket til P-plass ved Hammerhaug, like ved toppen av slalombakken i Daltrøa. 15-20 min.å gå til start fra P-plass. 

VELKOMMEN hilsen Arild og Stig.



Resultater fra SK2 i Sandskogan

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 22. Mai 2018

Da er resultatene fra kveldes Stjørdalskarusell ute på nett. Du finner resultatene her: http://brikkesys.no/result.php...



Stjørdalskarusell nr.2 i Sandskogan

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 21. Mai 2018

Tirsdag blir det ny Stjørdalskarusell. Start og mål er fra klubbhuset til Stjørdals-Blink, og det er start fra klokken 18.00. 

Det er fire forskjellige løyper: Nybegynner, ca 1,2 km, C løype, ca 1,3 km, samt 2 og 3 km. Velkommen på løp!



Stjørdalskarusell 1

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 13. Mai 2018

Førstkommende tirsdag 15. mai arrangeres årets første Stjørdalskarusell på kartet Kindsethskaret med samlingsplass på «Mariusbenken» øverst på golfbanen. «Compact Games» og flott utsiktParkering på p-plassen mot vanntankene og langs veien, bruk sykkel!
Start mellom 18 og 19. Løyper for alle unge og eldre «Råtasser». Lengste løype består av to sløyfer med mulighet for hvile imellomFin værmelding, velkommen på løp!

Her ser dere tirsdagens løype for de yngste "Råtassene"


Her er utsikten fra arenaen!




Trening i Håmmårsbukta

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 2. Mai 2018

Onsdag kveld ble det arrangert treningsløp i Håmmårsbukta. Det ble en fin kveld med kveldsmat i fjæra og mange runder i skogen. 

Stjørdal kommune holder på med oppgradering av Håmmårsbukta, og det er tilrettelagt med flere grillplasser og oppgrusing av flere stier. Dette er et område vi må ta vare på, og det egner seg veldig fint for nybegynnere. Flere nybegynnere prøvde seg på A-løypene i kveld, og klarte seg kjempebra! 

Resultater finner dere her: http://brikkesys.no/result.php...