Resultater fra Stjørdalsmesterskapet

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 19. Jun 2018

Tirsdag ble Stjørdalsmesterskapet arrangert på Frigården. 32 stykker stilte på startstreken i fine løyper som Bård Kjesbu hadde laget for oss. Etter løpet koste vi oss med kveldsmat på skihytta til Lånke. Takk for en fin kveld!

Her er resultatene: http://brikkesys.no/result.php...




Snart klart for avreise til Jukola og Venla i Finland

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 14. Jun 2018

Vi reiser til Finland på fredag morgen. Vi flyr til Helsinki og har leiebiler nordover til Lahti, som er sentrum for årets begivenhet. På fredag skal vi ut og teste terrenget, før vi lader opp til det hele braker løs på lørdag.

Damestafetten, Venla-kavlen, starter klokken 14.00 på lørdag. SBO sin lagoppstilling er Ane, Solveig Monica og Ingvild K. Etappelengdene er 6,2 km, 6,2 km, 5,4 km og 7,9 km, så total lengde for laget blir 25,7 km. 1580 lag stiller på startstreken i Venla-kavlen.

Her ser dere arrangørvideoen fra stafetten i 2017: 

Herrestafetten starter klokken 23.00 på lørdag kveld. Her er det Mattis som skal starte ballet for SBO. Han stiller på start sammen med 1844 andre lag. De påfølgende etappene løpes av Asle, Jakob, Henrik, Bård, Arne Grevskott (Frol) og Håvard Kjesbu. De tre første etappene er nattetapper, mens det utpå natta/morgenkvisten blir lyst for de siste på laget. Løypelengdene er 11 km, 11,9 km, 12,8 km, 8,7 km, 8,7 km, 10,8 og 15,3 km. Relativt lange etapper med andre ord, men dette takler vi som er vant til trøndermyr.

Terrenget er relativt lettløpt, men med mye koter. Særlig de negative kotene blir uvant for oss Trøndere, men det takler vi bra! Under ser dere kartet vi skal løpe på:


På arena bor vi i militærtelt og opplever Jukola-natta på nært hold. Dette er en stemning som bare må oppleves!

Det er mulig å følge med stafetten live på Jukola sine nettsider:

Nettsiden til Jukola: http://www.jukola.com/2018/sv/

Liveresultater for Venla-kavlen; http://online.jukola.com/tulokset/se/j2018_ve/

Liveresultater for Jukola-kavlen: http://online.jukola.com/tulokset/se/j2018_ju/

Livesending på nett-TV (koster 13 euro): http://www.jukola.com/2018/follow-jukola-via-international-pay-tv/

GPS-tracking er kun tilgjengelig via TV-sendingen.

 Rapport fra årets stafett blir gitt på Stjørdalsmesterkapet til uka, så får vi se om vi får til noen oppdateringer underveis!

 

 



Resultater fra kveldens Stjørdalskarusell i Meråker

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 12. Jun 2018

Frode disket opp med fine løyper i flott Meråker-terreng i kveld. 30 løpere stilte på startstrek. Her finner du resultatene: http://brikkesys.no/result.php...



O-teknisk trening på onsdag

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 11. Jun 2018

O-teknisk trening på onsdag: Tema for økta er forenkling. Hensikten er å forenkle inngangen i posten for å unngå bom. Mer info blir gitt til de som kommer.

Kart: Nevra nord. Oppmøte på Stubergvollen langs Nevervegen. 70 kroner i bom, så det kan være greit å avtale samkjøring fra bommen. De som har meldt seg på trenger ikke melde seg på igjen. Det er åpent for flere!

Oppmøte klokken 1830. Da blir det felles oppvarming til start. Herfra er det fire løyper med start og mål underveis. Løypelengden er 4,9 km, men det er lagt opp for at man kan kutte ut en av løypene. Alle postene er merket. Jeg printer kart.

De som ikke har meldt seg på Facebook kan sende en mail til mattis.myhre@gmail.com.

Her er kartlink: https://kart.finn.no/?lng=10.9...



Stjørdalskarusell i Meråker på tirsdag

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 10. Jun 2018

Frode ønsker velkommen til treningsløp i Meråker tirsdag. Start og mål på Egga. Merket fra E14. NB! Litt trangt å parkere, men det er gjort avtale med de to nærmeste husene, så der kan gårdsplassen benyttes. Skal også gå fint å parkere langs veien ved målområdet.

Her er link til arena/parkering: https://kart.finn.no/?lng=11.7...



Resultater fra SK 4 i Klempen

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 5. Jun 2018

Tirsdag var det Stjørdaskarusell i Midtbygda på Skatval. 39 løpere stilte til start, og endel nye fjes var å se. Det er hyggelig! Resultatene finner du her.