Treningsløp natt tirsdag 25. sept

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 23. Sep 2018

Tirsdag 25. sept. arrangeres siste terminfestede lokale løp, det er treningsløp / trening natt i Remarka. Arena ved speiderhytta, rett sør for lysløypa 100 mtr øst for skibrua Resve. Det blir fellesstart kl 20.00, så da må deltakerne være klar i startblokka (kan komme mindre endring på tidspunkt ila søndag/mandag).

Det er to løyper, en kort 2.2 km B/C vanskelighetsgrad, og en litt lengre og vanskeligere på 4.3 km. Den lengste har gafling i form av sommerfugl, så det er mulig for de som vil korte ned den løypa å droppe en eller to av "vingene". De fleste er veldig godt kjent i dette terrenget, så selv om det er mørkt, relativt trygge omgivelser. 

På høsten er vel regelen at man blir våt på beina i myrterreng i Trøndelag, det er nok en viss sjanse for det nå også , så ta med ombytte. Det ryktes om at det er en flott gapahuk ved speiderhytta, så selv om det regner litt, mulig å skifte i litt "tørre" omgivelser.



Resultater fra treningsløp i Meråker

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 4. Sep 2018

Her finner du resultatene fra dagens treningsløp på Øyan-kartet i Meråker. Frode disket opp med spennende løyper i krevende terreng. http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10475&groupBy=EventClass



Treningsløp i Meråke 4.september

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 3. Sep 2018

Velkommen til treningsløp i Meråker tirsdag! Lettløpte løyper i nydelig blåbærterreng på Øiankartet. Parkering og start ved E14, ca 2 km øst for avkjøring til Kopperå og Stordalen. Start mellom 18 og 19 som vanlig.