JUKOLA 2020

Postet av Ingvild Kjesbu den 1. Mar 2020

          

 

SBO har reiser i år til Jukolastafetten i Finland helgen 13-14.juni 2020. Årets stafett går i Rovaniemi, og klubben planlegger felles reise med buss sammen med Verdal OK og Skøynar OK. Vi har så langt meldt på et herrelag og et damelag. Meldt fra på til Ingvild Kjesbu på mail (ingvild.kjesbu@gmail.com), sms (90924435) el FB om du ønsker å bli med på vår fantastiske tur til det lyse nord. 

 

Reise: Buss fra Stjørdal torsdag ettermiddag el tidlig fredag morgen. Hvorvidt vi legger opp til en el to overnattinger er ennå ikke klart, men siste overnatting blir mest sannsynlig noen timers kjøring fra Rovaniemi. 

Overnatting: Rimelig overnatting på hotell/leiligheter med frokost på reisen. Løpsnatten bor vi i militærtelt på løpsarenaen.

Kostnad: Påmeldingsavgift og telt dekkes av klubben. Reise med buss vil komme på ca 1600 kr. Overnatting ca 500 kr natten. 

Påmelding: Til Ingvild Kjesbu på mail, sms el FB gruppen til SBO. Da vi skal reise sammen med Verdal og Skøynar er det behov for å reservere plasser i bussen innen påske. Påmeldingsfrist 1.april.

 

Bildet kan inneholde: 6 personer, inkludert Mari Berger Skjøstad, personer smiler, barn, himmel, utendørs og naturBildet kan inneholde: 6 personer, personer smiler0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline