Familietur til Meråker 11-13.september

Postet av Ingvild Kjesbu den 27. Aug 2020

Bli med på årets familietur: limited edition- Meråker 2020. Det blir nattløp, stafett, Rypetoppen og norsk godis. Kommer aldri til å bli gjentatt....

Turen til Østersund utgår pga Covid 19, men vi erstatter denne turen med ei helg i Meråker.

Planene ligger klare for ei helg med mye spenning og fart, godteposer og hyttekos. Det tas forbehold om at Covid 19 situasjonen ikke endres mye i negativ retning de neste to ukene.

 


Rypetoppen 

 


Triangelheimen i Fagerlia

 AKTIVITETSPLAN

Fredag 11.september – oppmøte ved Meråker vgs kl 18.30. Vi gjør oss klare til nattløp der vi løper i små grupper på 2-3 løpere, de yngste har med en voksen. Dette blir kult!

Det blir to løyper, en N og en C/B løype. 

Etter løpet blir det innkvartering på Triangelheimen, kveldsmat med karbonade på brødskive, kortspill, brettspill. Vi legger oss seinest kl 22.

 

Lørdag 12.september- Klubbstafett, vi er invitert av Verdal OK til å stille lag i klubbstafett som vil likne Elgjakten i Østersund. Pizza ved Sissels spiseri. Hyttekos og aktiviteter på Triangelheimen. 

 

Søndag 13.september- Rypetoppen, vi pakker oss ut av Triangelheimen før avreise til Rypetoppen.

Egenandel kr 500 for alle (dette inkluderer Rypetoppen, overnatting og all mat ). Av smittevernhensyn kan det hende vi ber noen foreldre om å overnatte hjemme/på egne hytter. 

Påmelding innen 4.september til ingvild.kjesbu@gmail.com

Påmelding må inneholde navn, høyde, alder, orienteringsnivå (N,C,B, eller A). Turen er en familietur slik at alle utøvere må ha med seg minst en forelder. Søsken er også invitert.

 

Pakkeliste sendes ut til alle som melder seg på turen. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline