Treninger i Stjørdal-Blink 2020

Foreløpig er fellestreninger ikke igangsatt på grunn av situasjonen med Covid-19. 


Her følger informasjon om opplegget som var i 2019:

Intervalltrening

Hver mandag løper vi intervaller. Det er oppmøte på Stokkan ungdsomsskole klokken 1930, og økta tar ca. 1 time. Vi løper bakkeintervaller. Etterhvert som vi nærmer oss sesongstart vil denne økta bli flyttet ut på stier sånn at vi begynner på å løpe i terreng. Følg på med Facebook-siden vår.O-teknisk trening opp til 12 år

Vi arrangerer treninger for barn og unge opp til 12 år hver onsdag. Første trening vil bli 24.april.Her er det fokus på lek og moro. Mer info kommer. Ansvarlig er Ingvild Kjesbu.

O-teknisk trening for de over 12 år

Det vil i år bli arrangert jevnlige treninger for de over 12 år. Fokuset her vil bli å trene på momenter man møter i løyper med B-nivå.Vi vil prøve å ha samme oppmøtested og oppmøtetid som for de under 12 år, men det vil bli et eget treningsopplegg. Mer informasjon kommer. Ansvarlig er Mattis Myhre. 

Treningspakke for voksne

Vi vil i 2019 prøve oss på et treningsopplegg for voksne. Dette vil rette seg mot voksne som vil prøve orientering, og vil være lagt opp som treninger hvor man skal få et fysisk utbytte samtidig som man lærer seg orientering. Mer informasjon kommer!


Levert av IdrettenOnline