I.L Stjørdals-Blink - Orientering

I.L Stjørdals-Blink - Orientering

Årets første Stjørdalskarusell på tirsdag

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 8. Mai 2022

Tirsdag er det klart for årets første Stjørdalskarusell. Løpet går på Frigården, og det er start mellom 18 og 19. Vi har følgende løyper:

  • Nybegynner 1,9 km
  • C-nivå 1,9 km
  • B/A-nivå 3,1 km
  • A-nivå 5,0 km

Start og mål er ved gapahuken ved Langtjønna. Merket fra fv. 705 ved avkjøringa til Frigården. Velkommen!
Treningsløp 3.mai - Løyper fra Vårløpet

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 2. Mai 2022

Tirsdag 3.mai er det klart for nytt treningsløp. Denne gangen bruker vi løypene fra Vårløpet, slik at de som ikke kunne delta på eget løp på søndag får prøve løypene. 

Alle poster står ute og vi har kart i alle løyper, men vi legger opp til følgende valg av løyper:

  • A 7,0 km
  • A 5,4 km
  • A 2,8 km
  • B 2,7 km
  • C 2,0 km
  • N 1,6 km

Arrangør er Ola Fossum, og start/mål skjer fra skibrua på Resve. Fri start mellom 18 og 19, og vi låner ut brikker til de som ikke har. 

Velkommen!Vårløpet 1.mai

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 2. Mai 2022

Vårløpet ble arrangert i Remarka 1.mai. Totalt 181 løpere fullførte årets Vårløp, som var det første løpet på to år uten restriksjoner. Hans og Pål med sine medhjelpere hadde gjort en strålende jobb med både løyper og arena, og løpet ble gjennomført uten problemer. Noe snø var det igjen i terrenget, men sånn er det på vårløp. 

SBO hadde 27 egne løpere på start, og spesielt gledelig er det å se at det gror godt i de yngste klassene. Her er resultatene fra SBO-løperne:

På Eventor finner dere resultater og veivalg i Livelox: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15742Treningsløp i Vikanåsen 26.april

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 24. Apr 2022

Tirsdag er det klart for nytt treningsløp. Denne gangen er det i Vikanåsen, start ved Ole Vig Bautaen. Vi vil merke fra Vikanvegen, men dere ser adkomsten på kartet under. 

Det er fri start mellom 18 og 19. Det er følgende løyper:

- Nybegynnerløype 1,3 km

- C-løype 1,7 km

- B-løype 1,8 km

- A-løype 2,1 km

-Teknisk løype med ulike o-tekniske momenter: 2,1 km

Du kan løpe en eller flere løyper. Velkommen!

Arrangementsoversikten over interne løp 2022 er nå oppdatert.Sesongstart 2022

Postet av I.L Stjørdals-Blink - Orientering den 22. Mar 2022

Hei alle sammen. Tiden er inne for å bytte ut ski og staver med kart og kompass. Det er bare å glede seg til en ny O-sesong med mye leik, trening, konkurranser og sosiale aktiviteter. Vi starter så smått uken før påske med TA sprint 7/4.  Etter påske er vi i gang med lokale løp på tirsdager, trening på onsdager og kretsløp på torsdag/helg. Se på aktivitetsplanen som ligger vedlagt, og bli med på det som passer deg/dere. Aktivitetsplan er perfekt å ha på kjøleskapet, korktavla, i gangen osv. SBO har mål om å være en aktivitet for hele familien. Det som er merket med blått gjelder ungdommene (født 2009 og tidligere), mens grønn er spesielt for rekrutter. O-leiren for de født 2010 og seinere er ennå ikke kommet inn i planen, men beskjed om dette kommer om kort tid. 

Aktivitetsplan 2022 SBO.xlsx