Sesongstart 2022

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 22. Mar 2022

Hei alle sammen. Tiden er inne for å bytte ut ski og staver med kart og kompass. Det er bare å glede seg til en ny O-sesong med mye leik, trening, konkurranser og sosiale aktiviteter. Vi starter så smått uken før påske med TA sprint 7/4.  Etter påske er vi i gang med lokale løp på tirsdager, trening på onsdager og kretsløp på torsdag/helg. Se på aktivitetsplanen som ligger vedlagt, og bli med på det som passer deg/dere. Aktivitetsplan er perfekt å ha på kjøleskapet, korktavla, i gangen osv. SBO har mål om å være en aktivitet for hele familien. Det som er merket med blått gjelder ungdommene (født 2009 og tidligere), mens grønn er spesielt for rekrutter. O-leiren for de født 2010 og seinere er ennå ikke kommet inn i planen, men beskjed om dette kommer om kort tid. 

Aktivitetsplan 2022 SBO.xlsxBli med på studietur til O-ringen i Uppsala i sommer!

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 11. Mar 2022

Som arrangørklubb til O-ringen i Åre i 2023, har vi nå fått tilbud om å bli med til årets O-ringen arrangement på studietur, for å se litt på årets arrangement. Det blir satt opp buss fra Trondheim 25.juli , med retur 27.juli. 

Vi håper at dere som er nysjerrige på hva O-ringen egentlig er, og har lyst til å oppleve dette, blir med på denne turen. 


Monica