Snart klart for avreise til Jukola og Venla i Finland

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 14. Jun 2018

Vi reiser til Finland på fredag morgen. Vi flyr til Helsinki og har leiebiler nordover til Lahti, som er sentrum for årets begivenhet. På fredag skal vi ut og teste terrenget, før vi lader opp til det hele braker løs på lørdag.

Damestafetten, Venla-kavlen, starter klokken 14.00 på lørdag. SBO sin lagoppstilling er Ane, Solveig Monica og Ingvild K. Etappelengdene er 6,2 km, 6,2 km, 5,4 km og 7,9 km, så total lengde for laget blir 25,7 km. 1580 lag stiller på startstreken i Venla-kavlen.

Her ser dere arrangørvideoen fra stafetten i 2017: 

Herrestafetten starter klokken 23.00 på lørdag kveld. Her er det Mattis som skal starte ballet for SBO. Han stiller på start sammen med 1844 andre lag. De påfølgende etappene løpes av Asle, Jakob, Henrik, Bård, Arne Grevskott (Frol) og Håvard Kjesbu. De tre første etappene er nattetapper, mens det utpå natta/morgenkvisten blir lyst for de siste på laget. Løypelengdene er 11 km, 11,9 km, 12,8 km, 8,7 km, 8,7 km, 10,8 og 15,3 km. Relativt lange etapper med andre ord, men dette takler vi som er vant til trøndermyr.

Terrenget er relativt lettløpt, men med mye koter. Særlig de negative kotene blir uvant for oss Trøndere, men det takler vi bra! Under ser dere kartet vi skal løpe på:


På arena bor vi i militærtelt og opplever Jukola-natta på nært hold. Dette er en stemning som bare må oppleves!

Det er mulig å følge med stafetten live på Jukola sine nettsider:

Nettsiden til Jukola: http://www.jukola.com/2018/sv/

Liveresultater for Venla-kavlen; http://online.jukola.com/tulokset/se/j2018_ve/

Liveresultater for Jukola-kavlen: http://online.jukola.com/tulokset/se/j2018_ju/

Livesending på nett-TV (koster 13 euro): http://www.jukola.com/2018/follow-jukola-via-international-pay-tv/

GPS-tracking er kun tilgjengelig via TV-sendingen.

 Rapport fra årets stafett blir gitt på Stjørdalsmesterkapet til uka, så får vi se om vi får til noen oppdateringer underveis!

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.