Sommerferie - Ikke helt pause

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 13. Jul 2018

Da er det sommerferie i SBO. Det blir en pause i treningsløp og Stjørdals-karusell, fram til vi starter opp igjen med Stjørdalskarusell i Remarka 7.august. 

Noen SBO'ere holder det imidlertid gående gjennom sommeren. Noen har allerede deltatt på ferieløp, mens andre står for tur i løpet av juli. 

Disse står for tur:

Moskusspretten på Dovrefjell søndag 15.juli
Wing OK arrangerer løp i spektakulære omgivelser på Dovrefjell. SBO stiller foreløpig med tre løpere på startstreken.

O-ringen 2018
SBO stiller med 12 løpere på O-ringen på Höga Kusten 21.-27.juli. 

O-landsleir og Hovedløp
3.-8.august skal Marie delta på hovedløp og O-landsleir i Kristiansand. Dette er et av årets høydepunkter for ungdomsløperne, og det blir spennende å følge med!

Midt-Norsk Mesterskap på Oppdal 24.-26.august
Her håper vi at det blir mange SBO'ere på startstrekene. Wing OK og SPK Freidig arrangerer Midt-Norsk mesterskap på Oppdal. Monica har sendt ut mail om overnatting, meld tilbake til henne. Vi satser på å bo samlet, og organiserer samkjøring til Oppdal. Påmeldingsfrist til løpene er 17.august, og skjer på Eventor.

Disse er gjennomført:

Italiensk 5-dagers
I slutten av juni/begynnelsen av august fra Solveig og Mattis avgårde på Five Days of Italy i Madonna di Campiglio. 5 dager i Dolomittene, 2 sprinter og 3 skogs-/fjelløp. Virkelig et løp som anbefales, og en perfekt kombinasjon av orientering og ferie.
5 Days of Italy - Orienteering sitt bilde.

Vålådalen 3-dagers
Jakob, Mette, Solveig og Mattis var avgårde og testet ut omgivelsene til O-Ringen i 2021. Flotte fjelløp i Vålådalen, spesielt langdistansen på søndag var en opplevelse helt oppe på høyfjellet. Kart for mellom- og langdistanse finner dere på Livelox: Mellomdistanse og langdistanse


Niclas Lidström sitt bilde.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.