Terminliste for lokale treningsløp og Stjørdalskarusell 2019

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 9. Mar 2019

Da er terminlista for lokale treningsløp og Stjørdalskaruseller for 2019 klar og lagt ut på hjemmesiden. Sesongstart er allerede om tre uker, og 26.mars braker det løs med Råtass-sprint på det nye skolegårdskartet vårt på Skatval skole. Vi starter i år sesongen med tre Råtass-sprinter, hvor det vil bli korte sløyfer på skolegårds- og nærkart, særlig rettet mot de yngste. Mer info om dette blir lagt ut om kort tid. 

Arrangørseminar 11.april
For de som er satt opp som arrangører, vil det bli arrangert et arrangørseminar på klubbhuset 11.april. Her vil arrangørinstruksen bli gjennomgått, og det blir fokus på hvordan vi tegner løyper, tidtaking med Brikkesys og hvordan vi ønsker at disse løpene skal arrangeres. Instruksen blir også gjennomgått her. 

Treninger
I tillegg til treningsløp og Stjørdalskarusell, vil det bli treninger for både barn og voksne. For barn og ungdom vil det bli treninger på onsdager før sommerferien, og torsdager etter sommerferien. Ingvild Kjesbu har ansvaret for de yngste, men Mattis Myhre har ansvaret for de som møter B-nivå fra 13 år og oppover. Mer info om dette kommer. 


Her finner dere en komplett oversikt over alle treningsløp og Stjørdalskaruseller:
Terminliste treningsløp og Stjørdalskarusell 2019

Egen liste over treninger og andre aktiviteter kommer etterhvert. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.