Nytt styre i Stjørdals-Blink Orientering

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 2. Mar 2020

2.mars ble det avholdt Årsmøte i o-gruppa. Protokoll fra Årsmøtet samt årsmelding blir lagt ut så fort det er klart. 

Hovedtrekkene fra årsmøtet var at styrets forslag om å øke antallet faste representanter i styret fra 4 til 5 gikk gjennom, og det har blitt definerte roller og ansvarsområder på de som sitter i styret. Monica Hægstad gikk av som leder, men fortsetter i styret som økonomileder. Mattis Myhre tar over som leder. Espen Aarnes og Ingvild Kjesbu fortsetter i styret, og Terje Rian kommer inn som teknisk leder. Håvard Kjesbu er valgt som vara. Her finner du oversikt over klubbens nye styre.

Hovedtrekkene fra Årsmøtet er at klubben ønsker å bruke mer penger på kartarbeid i årene framover. I 2020 starter vi forsiktig med følgende prosjekter:

- Nytt nærkart 1:7500 Arnstadåsen/Klempen/Skatval skole
- Nytt nærkart i Skjelstadmarka
- 3 skolegårdskart (Skjelstadmarka, Halsen og Fosslia)

Vi prioriterer å få opp gode skolegårdskart for alle barneskolene i Stjørdal kommune, slik at vi har skikkelige orienteringskart å tilby skolene. Dette tror vi kan være med å bedre kunnskapsnivået om orientering rundt om i kommunen, og at flere forhåpentligvis kan få opp øynene for den flotte sporten vår. 

I tillegg ønsker vi i større grad å involvere klubbens medlemmer i den daglige drifta. Vi ønsker å etablere undergrupper hvor flere er med bidrar inn i klubbarbeidet. Dette tror vi at medlemmene er villige til, og at vi på den måten kan skape et bredere engasjement for å utvikle klubben vår videre. 

Vi vil komme med mer informasjon om kommende sesong om kun kort tid!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.