Informasjon om aktiviteter framover

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 29. Mar 2020

I lys av den situasjonen Norge og verden er i om dagen, blir også vi o-løpere påvirket nå som det nærmer seg sesongstart. I denne saken ligger det informasjon om hva som er status p.d., og hva vi jobber med av alternative aktiviteter for våre medlemmer.

For våre aktiviteter forholder vi oss til føringer som kommer fra Norges Orienteringsforbund og Nord-Trøndelag o-krets.

Kretsløp

NTOK har bestemt at alle løp i Nord-Trøndelag som skulle vært arrangert før 17.mai utsettes. For SBO sin del betyr dette at både Vårløpet og TA-sprinten er utsatt på ubestemt tid. Målet er å arrangere dette senere i år, men dette er et arbeid som koordineres av kretsen. Løypeleggerne våre planlegger løypene som opprinnelig tenkt, de kan uansett brukes på et senere tidspunkt.

Lokale treninger

Alle treninger er avlyst med uviss lengde. Det kommer mer informasjon når vi kan ta dette opp igjen.

Stjørdalskarusell og treningsløp

Vi hadde planlagt med det første treningsløpet i Håmmårsbuka 14.april. P.d. har Regjeringen lagt ned forbudt mot større forsamlinger enn 5 personer fram til 13.april. En terminliste med oppstart 14.april vil om kort tid publiseres på hjemmesiden, men dette vil justeres om som det kommer reviderte retningslinjer fra myndighetene eller at klubben gjør egne vurderinger knyttet til oppstartstidspunkt for lokale løp. 

World-Orientering Day

Vi hadde planlagt opplegg på flere skoler ifm. WOD i år. Dette blir ikke noe av i 2020.

Jukola

Jukola skal ha møte 17.april der man skal ta stilling til om stafetten skal arrangeres eller ikke.

Alternative aktiviteter

Vi jobber med å få på plass noen alternative aktiviteter for våre medlemmer. Dette vil være:

  • Usynlig-o: Jakob har laget to løyper i Stjørdal sentrum. Se egen artikkel.
  • Løyper med skjermer på skogskart. Vi vil publisere kart med løyper på vår hjemmeside hvor det kan printes og løpes løp med poster. Det er viktig at postene ikke berøres. Retningslinjer kommer, men vi har mål om å få på plass en løype i Vikanåsen før påske.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.