Ukas løype uke 16

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 12. Apr 2020

Som nevnt tidligere så må vi tenke alternativt for å komme i gang med o-sesongen. Vi vil fra og med uke 16 publisere en ny løype hver uke som hver enkelt kan løpe når det passer en selv. Det er ikke skjermer eller stemplingsenheter i skogen, men du må benytte deg av appen "Usynlig-o". Denne bruker GPS'en i telefonen til å registrere om du er i nærheten av posten. Oppsal Orientering har laget en super oppskrift på hvordan Usynlig-O fungerer, ta en titt her: https://oppsalorientering.com/oppsal/?p=6134.

Ukas løype uke 16

Ukas løype for uke 16 er i Håmmårsbukta. Det er laget totalt fire A-løyper og to N-løyper. Løypene er navnsatt A1 - A4 og N1 - N2. Dette er fordi det er tenkt at man skal ta de i rekkefølge. Altså: A1 slutter omtrent der hvor A2 starter osv. Grunnen til å dele det opp slik er at området er så lite at det hadde blitt veldig mange poster og streker om man skulle hatt alt i én løype. 

Løypene er også lastet opp i Livelox, slik at dere kan laste opp veivalgene deres der (de som løper med GPS-klokker). 

Løypeleggers ord:  Jeg har prøvd å revidere kartet etter beste evne, slik at de siste par års arbeider i Håmmårsbukta er revidert inn. Det er svært gjengrodd utenom stiene, men det har heldigvis ikke kommet løv på trærne enda. Ved testing av Usynlig-o i dag var det noen poster som jeg ikke fikk registrering selv om jeg var på posten. Det er mulig dette skyldes unøyaktighet i GPS på telefonen, men jeg måtte da justere meg litt i terrenget for å få registrering. Jorde markert som forbudt kan man løpe i kanten av. Lykke til!

Nødvendige linker:

Eventor/Livelox: Arrangementet ligger i Eventor. Her kan dere også laste ned PDF av kartene slik at dere kan skrive de ut på forhånd. Her er det også link til Livelox, slik at dere kan laste opp veivalg etterpå. Link til Eventor. 

Usynlig-o: Kartene ligger også på Usynlig-o sin nettside, https://usynligo.no/


En hilsen fra løypeleggeren. Idyllisk i Håmmårsbukta!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.