SBO- høsten 2020

Postet av Ingvild Kjesbu den 12. Jul 2020

God sommer til alle sammen. Etter en sommer kommer alltid en høst - jeg håper dere tar dere tid til å lese dette innlegget slik at klubbens høstaktiviteter kommer tidlig inn i planene. Koronapandemien setter noen begrensninger, men vi prøver å tilpasse aktiviteten. Styret ønsker å legge tilrette for to helgesamlinger da vi opplever dette som viktig for klubbtilhørighet og samhold. 

  • Stiklestad 22-23/8. Midt Norsk Mesterskap 21-23/8 utgår, men Verdal OK arrangerer samme helg et langdistanseløp lørdag og KM sprint søndag. Klubben arrangerer overnatting på Stiklestad Hotell fra lørdag til søndag denne helgen. Vi har reservert rom til 1250 kr inkludert frokost. En familie trenger kun et rom da de har store rom som kan huse 2 voksne og 2(3) barn. Påmelding til Terje Rian innen 15/8 på mail - rianterje@gmail.com.. 
  • Familietur 11-13/9. Familietur til Østersund utgår. Vi jobber med en alternativ tur med lokalisasjon Meråker - mer informasjon kommer. Turen vil nok ha mindre o-aktivitet, men det skal bli nok godteri og hyttekos. 
  • Treninger, oppstart i uke 34 med deltagelse på ungdomsløp i Trondheim. Etter dette blir det trening hver onsdag frem tom uke 39. Vi starter med Remarka i uke 35 og har videre satt opp Frigården, Skjelstadmark, Skatval og Kinseth som oppmøtesteder. 
  • Lokale løp, oppstart 4/8 på Arnstadåsen på Skatval. Etter dette blir det løp hver tirsdag tom 29.september. Vi ønsker spesielt nybegynnerne velkommen på lokale løp - se oversikt for høsten under aktiviteter på hjemmesiden. 
  • Kretsløp, TA sprint 13/8 hjemme på Fagerhaug skole, 27/8 på Frol og 3/9 på Verdal. Byastafetten går 16/8, O helg verdal 22-23/8, Km lang 29/8, Tour de Trondheim 4-6/9 for å nevne noe. Se Eventor for mer informasjon. 
  • Halloween-o-løp, hvis alt går som sportslig leder ønsker med tanke på pandemien blir nok dette årets høydepunkt for alle SBObarn i alle aldre.

God sommer med håp om en fin høst som gir oss frihet til å gjøre det vi liker best. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.