Sesongavslutning på Sorta Grendahus

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 1. Okt 2020

Sesongen ble ikke slik vi hadde sett for oss når den ble planlagt i vinter. Men forholdene tatt i betraktning, så har vi fått gjennomført sesongen på en bra måte. Mars og april ble vi kjent med Usynlig-o, og den første Stjørdalskarusellen ble arrangert 19.mai. Etter dette har vi fått gjennomført det vi hadde planlagt av interne løp, og vi fikk til slutt arrangert 9 løp i årets Stjørdalskarusell. Totalt var det 103 løpere som har løpt ett eller flere løp.

Onsdag var det premieutdeling for årets sesong, og alle nybegynnere som var til stede fikk premier for vel gjennomført sesong. De fikk diplomer og matbokser med SBO-klistremerke.

I konkurranseklassene fikk alle som har løpt flere enn 3 løp premie. Premien var gavekort hos Eidum Gårdbakeri og diplom til klassevinnerne. Eidum stilte også opp med kanelsnurrer til kaffen. De som ikke var til stede får gavekortet ved en senere anledning.

Nå gjenstår det Halloween-løp som er planlagt 31.oktober. Mer info om dette kommer! Vi planlegger også årsfest for de voksne, men her må vi sannsynligvis gjøre ting litt annerledes i år pga Corona. Vi kommer tilbake med mer info også her.

Her er sammenlagtresultatene fra årets Stjørdalskarusell.

Under ser du bilder av premievinnerne. Gratulerer med vel gjennomført sesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.