Utviklingstrening for voksne – et tilbud til voksne som ønsker å flytte egne grenser

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 12. Apr 2021

I år, som tidligere år, er det et godt treningstilbud for barn og ungdom i Stjørdalsblink Orientering.   Nytt av året er at vi ønsker å gi et tilbud til dere voksne som ønsker å møte nye utfordringer med kart og kompass, enten dere er nybegynnere eller litt mer erfarne, og det er jeg som har fått hovedansvaret for dette.

Jeg vet at mange av dere har stramme timeplaner, og at flere må prioritere oppfølging av egne (og andres) barn på både treninger og løp, og at det derfor vil være vanskelig å samle flere til felles treninger. For å gi flest mulig av dere muligheten til å delta, og for å best mulig tilpasse treningen etter behov og ferdighet, ønsker jeg å kunne gjennomføre én til én økter med dere. Da har vi mulighet til å tilpasse både sted, tid og innhold. Antallet økter i løpet av sesongen avhenger litt av hvor mange som er interessert, men jeg håper å kunne gjennomføre 2-3 økter med hver. Tanken er at vi gjennomfører ei løype sammen, der målet er at du skal mestre det vi skal øve på.  Det er ingen krav til fysisk form; det er du som bestemmer hastigheten.  

Send meg en melding på messenger eller en mail på vassende@gmail.com hvis du synes dette høres interessant ut, så snører vi på oss skoene så snart det er snøfritt.

 

Solveig Vassenden


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.