SBO - høsten 2021

Postet av Ingvild Kjesbu den 2. Aug 2021

Høsten kommer med MNM, oppstart av treninger og mye annen O-aktivitet i SBO. Vi håper nå at pandemien ikke setter stopper for høstens aktiviteter. Høydepunktene oppsummeres under dette innlegget. 

  • Midt Norsk Mesterskap 13-15/8 på Kvikne. 45 SBO-ere har reservert overnatting på Mjuklia på Berkåk. Det blir sprint fredag, langdistanse lørdag og mellomdistanse søndag. Søndag blir det lagkonkurranse for de under 12 år. Egen informasjon om turen kommer i starten av uke 32.
  • Familietur 10-13/9. Familietur til Østersund. Vi reiser med buss til Østersund fredag og deltar på Loffelunken og Elgjakten (stafett). Hytter er bestilt ved Østersunds stugby og  camping, og det blir mulighet til å dra i Storsjøbadet. . Turen kan bli endret til alternativ tur i Norge hvis reiserestriksjoner strammes inn. 
  • Treninger, oppstart for alle grupper i uke 33. Det kommer nærmere informasjon om oppmøtet i ukesbrevene. Spontane treninger før dette annonseres på FB. 
  • Lokale løp, oppstart 3/8 på Arnstadåsen på Skatval. Etter dette blir det løp hver tirsdag tom 5/10. Vi ønsker spesielt nybegynnerne velkommen på lokale løp - se oversikt for høsten under aktiviteter på hjemmesiden. 
  • Kretsløp, etter MNM blir det KM helg i uke 33 med sprint lørdag på Skogn og langdistanse søndag på Verdal. Km mellom 29/8 i Namsos, Tour de Trondheim 3-5/9 for å nevne noe. Se Eventor for mer informasjon. 
  • Halloween-o-løp, fredag 29/10, løpet er gjennomført en gang i SBOs historie og slikt blir det tradisjon av. Løpsleder gleder seg stort til å legge skumle løyper i skogene ved Kinseth. I år lover vi større utfordringer for de eldste ungdommene. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.