Medlemsmøte 17.november

Postet av Mattis Myhre den 5. Nov 2021

Onsdag 17.november kl. 19.00 inviterer vi til medlemsmøte i Stjørdals-Blink Orientering. Medlemsmøtet avholdes i Stjørdals-Stua på nye MUS Stadion Sandskogan. Dvs. i det nye klubbhuset til Stjørdals-Blink Fotball. Det serveres kaffe og noe å bite i. Program for kvelden:

O-Ringen 2021
Prosjektleder for O-Ringen i Åre, Niclas Lidstrøm, kommer til oss for å fortelle om status og videre planer for O-Ringen i Åre. Her er vi en av flere arrangørklubber, og dette blir en stor dugnadsjobb for oss sommeren 2023. 

NM i skiorientering 12.-13.februar
Mattis skal også fortelle litt om planlegginga av NM i skiorientering som vi skal arrangere i Meråker 12.-13.februar. Det vil bli litt grunnleggende informasjon om hva skiorientering er, hvordan arrangementet skal foregå og hva vi har behov for av folk i forkant og under det aktuelle arrangementet. 

Ingvild skal også fortelle litt om de foreløpige planene for 2022-sesongen. 

Viktig at dere møter!
Det er svært viktig for oss at så mange av klubbens voksne møter på dette møtet. Niclas Lidstrøm kommer fra Sverige kun for å besøke oss denne kvelden. Bladet har også bekreftet at de kommer for å delta på møtet, så her har vi en god mulighet til å vise fram det engasjementet som er i klubben om dagen!

Påmelding på Eventor:https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4269

Hvis du har problemer med påmelding på Eventor, send en mail eller kommenter innlegget på Facebook!

Velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.