Info for funksjonærer O-Ringen Åre 2023

Postet av Monica Hægstad den 18. Okt 2022

Det kommer mange spørsmål fra personer som lurer på om de skal melde seg som funksjonærer akkurat nå, og her prøver vi å svare på noen av spørsmålene.

Hvordan skal funksjonærene bo i uke 29 og 30 i Åre?

Vi har sikret en rekke gjestehus, hoteller, skoler, elevhjem etc. for funksjonærene som skal jobbe under O-Ringen Åre 2033. Disse er lokalisert på følgende steder:

- Järpen
 - Undersåker
 – Edsåsdalen
 - Trillevallen
 - Molanda

I tillegg til overnatting på studenthybler, skoler, pensjonater etc. har vi også en rekke plasser for bobiler og campingvogner på de stedene vi har personalovernatting.

Alle funksjonærer som har meldt fra om at de skal jobbe før og under O-ringukene vil få overnatting hos oss. Vi vil prøve å legge til rette for at alle i samme klubb kan bo sammen på overnattingsstedet. Alle funskjonærer må ta med seg sengetøy og håndklær til overnatting.

Får også barn av funksjonærer overnatting i funksjonærboliger?

Ja, det vil vi kunne tilby. Vi ser gjerne at barn fra 10 år og oppover kan utføre enkle dugnadsoppgaver sammen med foreldre, det kan være å hjelpe til i kioskene på campingplassen, være til stede på O-Ringentorget i forbindelse med premieutdeling eller være en postvakt på ungdomsstafetten eller Elitesprinten.

Hvilke barn og unge fra arrangørklubbene får løpe O-ringen?

Vi har allerede sagt at ungdom opp til 20 år kan løpe i konkurranseklasse hvis de vil. Men vi vil gjerne at disse barna og ungdommene også hjelper til med noe dugnadsarbeid før eller under O-Ringen i Åre.

Transport fra overnattingssted til arenaen eller hvor funksjonærene skal være

Vi vil ordne transport fra overnattingsstedet ut til arenaene med busser. Disse bussene vil gå ut til arenaene 1-2 ganger på morgenen og tilbake på samme måte på ettermiddagen. Ingen personbiler får kjøre til arenaene.

Får vi funksjonærer noe mat fra O-ringen i løpet av O-ringen?

O-Ringen har en plan om at funksjonærene som jobber i O-Ringen-uka skal få en lunsjkupong som er gyldig i arenaen. I tillegg jobber vi for at alle som bor i funksjonærbolig skal få tilbud om gratis frokost der de bor. Dette gjelder derfor alle funksjonærer som jobber i O-ringuken som funksjonær og bor i en av funksjonærene sine botilbud som skal tilbys. Det er Foreningsrådet i O-Ringen Åre 2023 som skal fatte vedtaket om at funksjonærene skal få gratis frokost og lunsj, og det pågår for tiden diskusjoner om dette. Men målet er at vi skal finne en løsning på dette.

Er det noen forsikring for funksjonærer?

Ja, alle funksjonærer som er innskrevet i Mobilise er dekket av forsikring fra Folksam.

Har du spørsmål er du velkommen til å snakke med Monica Hægstad eller Jakob Haugen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.