PM Stjørdalsmesterskapet i orientering

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 22. Jun 2023

PM Stjørdalsmesterskapet 2023

 

Årets Stjørdalsmesterskap finner sted på Selbuskogen. Enn så lenge ser værmeldinga bra ut, og samlingsplass blir nede på sletta mellom standplass og café-bygget.

N-åpen og D/H 10 går i rulleskiløypa, og det er fine muligheter for å teste ut både sykkelorientering og sparkesykkelorientering. Start og mål er på samlingsplass, og det er fri start fra 17:45.

For øvrige aldersbestemte klasser og åpne klasser er det fellesstart kl 18:30, men ved behov venter vi inntil 10 minutter slik at de minste får følge rundt løypa. Starten går fra Blisjimyra nordøst for samlingsplass, ca. 5-10 minutter å gå. Det blir ikke merket til start. Spør en venn hvis du er i tvil. Det er forbudt å gå utenfor asfaltert eller gruset veg på veg til start. Ferdsel i terrenget vil medføre disk. D/H 11-13 får se på kartet 2 minutter før start. For øvrige klasser deles kartene ut 1 minutt før start. Det er ikke lov å se på kartet før startsignalet går.

For D/H 11-13, D/H 14-16 og, samt B- og C-åpen er målestokken 1:7500. For øvrige klasser er målestokken 1:10000.

Alle løyper er gaflet, og det er som alltid løpers ansvar å sjekke at hen stempler på riktig post. Det er kun én stemplingsenhet på postene. Vis hensyn til hverandre, og husk at det ikke er VM. Postbeskrivelser er kun trykt på kartet, det er ikke løse postbeskrivelser.

Terrenget er småkupert, med noen større høydedrag. Løypene er innom både ulike myrvarianter, og fin løpbar skog. Det er tørt i terrenget, og noen plasser er det (utrolig nok) ikke helt lett å se om det er myr eller ikke. Dette gjelder kanskje spesielt for D/H 14-15 og B-åpen. Løypene og fellesstart innbyr til stor fart, og med rekordtørre myrer er det muligheter for gode kilometertider.

 

Det er ikke lagt opp til drikkepost, så drikk godt før start.

 

Håper så mange som mulig stiller til start, og at dere får en fin opplevelse i skogen.

Lykke til, alle sammen 😊

 

Løypelegger´n

----

Tirsdag 27.juni arrangerer vi Stjørdalsmesteskapet i orientering på Selbuskogen skisenter. 

Solveig har laget morsomme løyper, og vi lover skikkelig fart i skogen med fellesstart og gafling :-)

Nybegynnerne får starte når de vil fra 17:45, mens mesterskapsklassene har fellesstart klokka 18:30.

Etter løpet blir det premieutdeling og kveldsmat inne på skisenteret. 

For å beregne antall kart, hadde det vært fint om dere meldte dere på den løypa dere ønsker å springe på facebook. https://www.facebook.com/groups/381750996117 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.