Familietur til Østersund 22-24.september 23

Postet av Ingvild Kjesbu den 12. Jul 2023

Høstens høydepunkt - kinderegget og mer til. Busstur, orientering, bading og svensk godteri. 

Avreise med buss fredag 22/9 kl 16.00 fra parkeringsplassen ved Ole vig vgs/gymnasgata.


Fredag kveld drar de eldste løperne rett på nattløp som passer for C-løpere med skygge, B og A løpere - vi håper dette arrangeres i år slik de var før pandemien. 

Lørdag deltar vi på Loffelunken, individuelt løp. Etter løpet  tar vi turen til byen for litt shopping. Resten av dagen spiser vi pizza og hygger oss på Jamtli før vi avslutter dagen med bading i Storsjøbadet.

Søndag stiller vi lag i stafetten Elgjakten - en morsom og spennende konkurranse for alle.  Etter løpet drar vi hjem og stopper for middag underveis. Retur til Stjørdal ca kl 18. 

Klubben dekker store deler av utgiftene til turen. Vi legger ut for buss, vandrerhjemmet og felles måltider. Vi spiser alle måltider sammen da vi har et stort felleskjøkken og spisesal i tilknytning til vandrerhjemmet. Fredag kveld blir det kveldsmat med karbonader og lørdag bestiller vi pizza. Reiseleder vil sette opp grupper som har ansvar for måltidene.  Alle betaler en egenandel på 600 kr pr person - da er all mat med unntak av middag på hjemreisen inkludert.  Det er gratis inngang på Storsjøbadet. 

Påmelding i Eventor innen 22/8, se under klubbaktiviteter (det er løyper for alle - løyper med fri starttid, alle nivå, påmelding på løpene gjøres av klubben - meld i kommentarfeltet hvilken løype du vil løpe). 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.