SBO - O-aktivitet uke 23 (1. - 7. juni)

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 2. Jun 2015

Hei igjen - ny info og nye muligheter!

I uka som har gått har vi både hatt debutanter fra SBO på ungdomsløp i Trondheim og 3 deltagere på kretsens ungdomsleir på Verdal nå denne helga. Etter Ellens fine bilder på FB-sidene våre ser det ut som dette var skikkelig artig! Stjørdalskarusellen som fam Kjesbu arrangerte i Monsberga/Sandskogen på tirsdag var også populær med hele 54 deltagere, supert!

Kommende ukes aktiviteter blir slik:

Mandag 1. juni: O-trening
Gruppen opp til 10 år har trening med oppmøte ved Klubbhuset til Stj-Blink. Fra 11 år og oppover arrangeres treninga fra Skibrua i Remarka. Begge treningene starter kl. 18.00.

Tirsdag 2. juni: Stjørdalskarusell nr 4 i Meråker.
Mellomdistanseløp i Meråker på kartet som ble brukt på Midt-Norsk Mesterskap stafett i fjor høst. Artig terreng! Samlingsplassen er på Dalheim (veibeskrivelse).
Start mellom 18-19. Vi organiserer felles avreise fra Stokkan Ungdomsskole kl. 17.15. Ikke mer organisering enn at dersom alle som tenker seg på løp møtes på Stokkan så ordner det seg både med samkjøring og skyss for de som ikke kjører.

Torsdag 4. juni:
3. løp i Ungdomsløpsserien. Arrangeres av Skogskarenes. Informasjon og påmelding her Påmeldingsfrist er tirsdag 2. juni klokken 21:00. Felles transport organiseres etter behov.

Lørdag 6. juni:
Kretsmesterskap for Sør-Trøndelag arrangeres av Byåsen IL. Informasjon og påmelding her
Løpet er selvfølgelig åpent også for oss i NT. Ordinær påmeldingsfrist er mandag 1. juni klokken 23:00.

Søndag 7. juni:
Kretsmesterskap langdistanse på Steinkjer. Informasjon og påmelding her
Ordinær påmeldingsfrist mandag 1. juni klokken 23:59.

Helga 6-7. juni er det Ungdomsleier på Steinkjer i regi av kretsen der 5 utøvere fra Stjørdal allerede er påmeldt. Fristen er ikke gått ut, går aldri ut:), og det er fortsatt muligheter for å bli med. Info her

Stå på! Ut i marka!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.