O-aktivitet uke 24 (8. - 14. juni)

Postet av Stjørdals-Blink Orientering den 7. Jun 2015

Hei igjen - ny info og nye muligheter! Håper ikke dette blir for mye info.

Også denne uka hadde vi debutanter fra SBO på ungdomsløp i Trondheim. Mange tok også turen til Meråker for det fjerde løpet i Stjørdalskarusellen, bra arrangert av Frode Estil. Og selvfølgelig var det trening på mandag under flotte forhold i bløte myrer på Resve og i Monsberga. Hele 7 13-16 åringer fra klubben deltok på kretsens ungdomsleir på Steinkjer denne helge. Der var det fint program. Solid innsats også av Katrine og Bård som trenere og ledere på leiren.
Idag arrangerte Steinkjer KM langdistanse med hele 11 pallplasseringer til klubbens løpere! 19 deltagere - flott innsats!


Kommende ukes aktiviteter blir slik:

Mandag 8. juni: O-trening
Gruppen opp til 10 år har trening med oppmøte ved Klubbhuset til Stj-Blink. Fra 11 år og oppover arrangeres treninga fra Skibrua i Remarka. Begge treningene starter kl. 18.00.

Tirsdag 9. juni: Stjørdalskarusell nr 5 på Frigården/Lånke.
Langdistanseløp på godt kart! Samlingsplassen er på skihytta til IL Lånke.
Start mellom 18-19.

Torsdag 11. juni: 4. løp i Ungdomsløpsserien.
Flotte arrangement og løp som anbefales. Denne gangen arrangeres det av Byåsen IL med arena på Nilsbyen Skistadion. Informasjon og påmelding her For dere som ikke har vært med så vil foreldre og andre fra klubben kunne følge de yngste som ikke har prøvd slike løp tidligere. Påmeldingsfrist er tirsdag 9. juni klokken 21:00. Felles transport organiseres etter behov. Blir det årsrekord i deltagelse fra SBO denne uka? Ta kontakt om dere har lyst til å prøve, vi hjelper med brikker, påmelding osv.

Lørdag 13 - søndag 14. juni: O-leir på Åstjønna i Forradal
Allerede mange påmeldte til trivelig klubbleir med orientering og mange andre aktiviteter. Bli med! Nærmere informasjon får dere av Ellen Nielsen, 917 93 149. Påmelding inne mandag kveld kl. 21.00.

Kommende helg er det ingen ordinære kretsløp i Trøndelag.

Ut å finn poster, stå på videre!

--
Mvh Jakob


PS, minner om Stjørdalsmesterskap med påfølgende grilling på Frigården tirsdag 16. juni! Da kommer godværet:)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.