Råtassleir 17-18.juni 2022, et av årets høydepunkt for alle klubbens unge utøvere

Postet av I.L. - Stjørdals-Blink Orientering den 22. Mai 2022

Skjelstadmark blir stedet for årets leir. Vi møtes fredag ettermiddag kl 17 ved Daltrøa skitrekk for O-aktivitet. Det blir overnatting på klubbhuset ved Vårtun. Lørdag har vi aktiviteter ved klubbhuset/skolen før vi avslutter med lagkonkurranse i Remarka. Det er bare å glede seg til leir med full fart fra start til slutt. Påmelding i Eventor for barn og foreldre.  Mer informasjon i vedlegg - Invitasjon.  Råtassleir 2022-invitasjon.docx
Nybegynneropplæring i bruk av kart og kompass - Lær å løpe med hodet!

Postet av I.L. - Stjørdals-Blink Orientering den 30. Mar 2022

Har du lyst til å lære orientering med kart og kompass? I april/mai arrangerer Stjørdals-Blink orientering rekrutteringskvelder for alle fra åtte års alder og oppover.

Rekrutteringskveldene er uforpliktende. Etter tre kvelder kan du fortsette på ordinære treninger. Vanlige joggesko som kan bli skitne er det eneste utstyret du trenger.

Stjørdals-blink orientering er eneste O-klubb i dalføret, og vi har utøvere fra store deler av kommunen. Orienteringsklubben tilbyr barn og unge aktiviteter som fremmer trygghet i skogen, leik og samhold. 

Møt opp ved Fosslia skole på onsdager kl 18.00-19.00. Det blir leik, instruksjon og enkle øvelser med kart i nærområdet.

De aktuelle kveldene er:

  • 20. april
  • 27. april
  • 4. mai

Barn må ha følge av en forelder/foresatt på disse kvelden.

Velkommen, ved spørsmål ta kontakt med Ann Elise Gederaas, tlf 91136902 el mail ann_elise87@hotmail.com

Orienteringstrening - variert aktivitet og leik i byen, skogen, i myra...

Postet av I.L. - Stjørdals-Blink Orientering den 29. Mar 2022

Orienteringstrening - et tilbud for barn og ungdommer født 2015 og tidligere. Stjørdals-Blink orientering tilbyr barn og unge et aktivitetstilbud med mye leik, opplæring i bruk av kart og kompass, trygge rammer og aktivitetsglede. 

Vi har faste treninger hver onsdag kl 18 for utøvere født 2015 (16) og tidligere. 

Oppstart for alle den 20/4 kl 18 med oppmøte ved Fosslia skole. Vi har ulike oppmøtesteder utover våren da vi ønsker å bruke flere av våre kart/terreng. De minste benytter områdene rundt Fosslia skole og Monsberga den 20/4, 27/4 og 4/5. 

Utstyr: vanlige treningsklær, sko som tåler å bli skitne, hansker hvis været er kaldt.

Stjørdals-Blink orientering har ut over treninger tilbud om ukentlige trenings/karuselløp, O-leir og turer til løp utenfor kommunen. Løpende informasjon gis via vår interne Facebookside - Stjørdals Blink orientering intern gruppe. For alle foreldre og ungdom anbefales det å like denne gruppen. Vi legger også ut informasjon på vår hjemmeside www.sb-o.no og den åpne FB siden Stjørdals Blink orientering. 

 Velkommen, ved spørsmål ta kontakt med Ingvild Kjesbu, tlf 90924435 el mail ingvild.kjesbu@gmail.com