Emilie tildeles Den lille innsatspokalen i Stjørdals-Blink for 2023

Postet av Mattis Myhre den 21. Mar 2024

Onsdag denne uka var det Årsmøte i hovedlaget i Stjørdals-Blink. Ett av punktene på agendaen var offentliggjøring av klubbens æresbevisninger for 2023. For oss i o-gruppa, og spesielt for Emilie, var dette en hyggelig overraskelse. Emilie blir nemlig tildelt den lille innsatspokalen for sin innsats i klubben for 2023!

Prisen deles ut under Idrettsgallaen som avholdes på Sagatun den 6.april. Vi oppfordrer så mange som mulig til å melde seg på Idrettsgallaen, slik at vi kan være med å hedre Emilie og de andre som vil motta sine utmerkelser! 

Statuttene for den lille innsatspokalen:

  1. Den lille innsatspokalen er en sølv- eller tinnpokal med gravering og lagsmerke.
  2. Den deles ut til en jente og en gutt under 18 år.
  3. Den kan tildeles samme utøver bare en gang.
  4. På årsmøtet velges 2 representanter med personlige varamenn som sammen med lagets leder utgjør juryen som bedømmer og velger hvem som skal tildeles neste års premie. Lagets leder er juryens leder.
  5. Skriftlig forslag til kandidater fremmes for lagets leder innen 15. januar. Alle jenter og gutter som ikke har fylt 18 år pr. 31.12. er kandidater.
  6. Vinner av innsatspokalen skal ha vært en god ambassadør for klubben gjennom god innsats på trening og konkurranser. Vinneren skal fremstå som en god rollemodell for andre i klubben.
  7. Utdeling av pokalen skjer på lagets årsmøte (ca. 20. februar).
  8. På juryens møte skal statuttene og de innkomne forslag refereres før det foretas avstemning. NB ! Betalt medlemskap er en klar forutsetning for tildeling av pokalen

O-Avdelingen gratulerer, og håper så mange som mulig stiller på Idrettsgalla 6.april.

Påmelding til idrettsgalla: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWmgINFtuh_agmTMT5LGK8tEaZpG0HVvZBgLWz1QkxAAzJog/viewformKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.